Met gemiddeld hoeveel mensen heeft iemand gezoend?

Als mensen elkaar leuk vinden dan volgt meestal een zoen. Met een zoen wordt dan een tongzoen bedoeld. Een tongzoen is een zoen waarbij de 2 mensen elkaar met open mond kussen, zodat de tongen elkaar kunnen raken. Er zijn mensen die bijna wekelijks andere mensen zoenen, maar er zijn ook mensen die dit heel eng vinden en nog nooit iemand hebben gezoend. Gemiddeld heeft iemand tijdens zijn leven met ongeveer 18 verschillende mensen zoent.

Wie zoenen gemiddeld meer; mannen of vrouwen?

Over het algemeen blijkt uit onderzoeken dat mannen gemiddeld vaker hebben gezoend dan vrouwen. Mannen zoenen gemiddeld met 20 verschillende mensen tijdens hun leven, terwijl vrouwen 15 mensen hebben gezoend.

Gemiddelde leeftijd voor het eerst tongzoenen?

Uiteraard wordt het aantal mensen dat je hebt gezoend ook bepaald door wanneer je begint met zoenen. Je kunt je voorstellen dat iemand die op zijn 15e jaar voor het eerst zoent uiteindelijk meer partners heeft gezoend, dan iemand die pas op zijn 25e voor het eerst iemand zoent. De gemiddelde leeftijd waarop we in Nederland voor het eerst iemand zoenen is 14 jaar.

Langste zoen ooit

Het record voor de langste zoen ooit staat op naam van een Thais koppel. Maar liefst 58 uur, 35 minuten en 58 seconden hielden de twee de lippen op elkaar. Het record voor de langste tongzoen staat op 30 uur, 59 minuten en 21 seconden en stamt uit 2001.

Bekijk naast gemiddeld aantal mensen zoenen ook:
Gemiddeld leeftijd tongzoenen
Gemiddeld aantal bedpartners
Gemiddeld aantal relaties